Babyboom

publicerat i
Livet är ju inte bara träning och kost, finns andra delar också såklart.

Imorgon gör jag min sista dag på jobbet innan det är dags för...SEMESTER! Och det ska bli så skönt, bara vara hemma, ta dagen som den kommer med inslag av en och annan utflykt för att roa min lilleman som nu har sommarlov ända till mitten av augusti. Lyxigt värre för en liten dagispojke;-)

Annat nytt är att den senaste veckan har två små underverk sett dagens ljus!
Mina fina vänner Linnéa och Sandra har äntligen fått sina små bebisar.
Sandra har fått en liten Aron och Linnéa en liten Wilma. Träffade båda bebbarna i onsdags, helt underbara!
Eftersom jag själv skulle fått min bebis nummer 2 i augusti känns det lite i hjärtat att längtan efter en liten är stor. Men jag ska verkligen njuta av bebisgos med dessa två sötnosar, och jag är absolut inget annat än lycklig för er skull, Sandra & Linnéa<3

Dessutom har jag min egen guldklimp att glädjas åt varje dag, även fast han ibland är en riktig odåga när han är på det humöret! Klart man ska vara lite trotsig när man är snart 2 år!



- Älskade lilla rackarunge -


Idag har jag och Adrian haft det superbra! Ett gäng glada mammor och barn kom hit och hälsade på, vi är några stycken som gick i samma föräldragrupp när i väntade våra sötnosar. Vi försöker ses ungefär 1 gång i månaden och det är alltid ett event att se fram emot. Så tack för idag fina mammor och barn!:-)

Åter igen: Trevlig helg allihop!

Kram
/ Emy

Kommentera inlägget här :