Måndag igen!

publicerat i Kärlek<3, Livet jag lever, Min skatt;
Ja, som sagt, måndag igen. Verkar som min nya grej är att blogg en gång i veckan? Det ska bli ordning på mig en vacker dag, jag lovar er! Men så länge får ni nöja er med sporadiskt bloggande. Ni överlever säkert ;-)
 
Den föregående veckan har gått lika fort som alla andra. och har innehållit både roliga och mindre roliga saker. Det har jobbats, lämnats på dagis, lagats mat och allt annat vardagligt. Men också lite mer roliga saker. I onsdags packade jag och Linnéa bilen med ungar och barnvagnar och åkte till Tuna för att hälsa på Carolin och Emanuel. Carro bjöd på smarrig lunch och gofika. Vi tog en promenad i det fenomenala höstvädret, en riktig kanondag var det:-)
 
Fler roliga saker då! I fredags hade jag och Mattias bjudit hit några vänner på middag men när de sedan inte kunde komma bestämde vi oss för att ha en myskväll bara vi två. Så vi åt en fantastisk middag på Villa romana i Uppsala och tittade sedan på hypnotisören. Filmen var riktigt bra och jag tror jag grävde ett hål i Mattias hand med naglarna när det var som mest spännande. Efter det åkte vi till M:s mamma och hämtade lillskrutt som spenderat kvällen där. Tack för barnvakten Madeleine!
 
- På Villa romana -
 
Men kvällen avslutades dock lite tråkigt av att jag vaknade mitt i natten av magsjuka. Det är nog det värsta jag vet att vara magsjuk. Man kan verkligen inte göra någonting annat än att må dåligt. Och jag som skulle jobba på lördag morgon fick ringa och sjukanmäla mig. Hoppas det dröjer lääänge innan någon av oss blir magsjuka igen!
 
På söndagen var jag fortfarande inte helt hundra i magen men bättre i alla fall. Dock var lillskrutt febrig och allmänt hängig, lille stackaren. Idag är han fortfarande febrig så det blir hemmamys med mammsen.
 
- En liten sjuk kille -

Nu i eftermiddag får morfar rycka in som barnvakt då jag ska på akupunktur igen och sedan ha en må bra stund hemma hos M:s mamma. Och i natt blir det jobb på nattpatrullen. Det var länge sen jag jobbade där så det ska bli roligt.
 
Hoppas ni får en bra vecka, det tänker jag ha i alla fall!
 
Kram
/ Emy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ikea och akupunktur..

publicerat i Livet jag lever;

Idag är det måndag igen, veckorna går trots allt väldigt fort. 1 oktober, jag kan inte riktigt ta in att sommaren verkligen är över. Stuvade undan alla sommarkläder i helgen, kändes lite sorgligt för jag har ju knappt använt dem i år! Men jag säger som alla andra: hösten är mysig också! Tända ljus och stickade kläder.

Idag har jag varit i Uppsala med Stina, Linnea och lilla Wilma. Egentligen skulle jag åka ensam och gå på akupunktur. Men vi åkte in hela gänget och gick på Ikea innan. Farligt ställe, man gör av med alldeles för mycket pengar!

Efter Ikeabesöket åkte jag till Dr Pan för akupunktur. Så otroligt häftigt! Han tog en snabbtitt på min tunga och mitt öra och konstaterade vad jag hade för problem. Han satte nålar lite överallt och jag kunde verkligen känna hur de verkade! Blir ett besök igen på måndag.

Nu på kvällen var det föräldramöte på Adrians förskola, kul att träffa lite föräldrar och höra lite info om verksamheten.

Nu sitter jag med min älskling och tittar på vår favvoserie: six feet under, snart blir det sängen!

Den här veckan känns som den kommer bli bra, skönt att känna så för en gångs skull:-)

Kram på er
/ Emy