Drömmen blir sann!

publicerat i septemberbebis;
För några dagar sen gjorde vi det officiellt, vi ska äntligen få ett litet syskon till Adrian! 20 september är det lilla pyret beräknat att komma till världen.
Jag bestämde mig på nyårsafton 2012(och det skrev jag även här på bloggen) att om jag är gravid när 2013 är slut så är jag nöjd, jag tänker inte fokusera på när mensen ska komma varje månad. Morgonen tio dagar senare stod jag med ett positivt graviditetstest i handen. Jag trodde verkligen inte att det var sant, hela jag bara skakade! Jag kunde inte förstå att det vi har längtat efter så mycket faktiskt skedde på riktigt. Inte i en dröm utan i vårt, lite halvstökiga, badrum. Jag sprang till Mattias i sovrummet och berättade nyheten och han blev såklart superglad!
Sedan följde många och långa veckor av nervositet för att något skulle vara fel igen. 18 mars var vi på KUB-undersökning och ultraljudet tillsammans med blodprover visade inga konstigheter alls med den här bebisen. Än finns lite oro kvar men den är helt klart mycket mindre efter ultraljudet och vi kan vara lyckliga "på riktigt" över att det ska bli en till kotte i vår familj.
Det känns verkligen som att livet ler mot oss just nu och jag är så lycklig!
 
Till alla er som kämpar varje dag och längtar efter ett barn: Ge inte upp, en dag händer det och då är det värt alla tårar som fallit varje månad!<3
 
- Lilla "räkan", som vi längtar efter dig<3 -