Sommarens slut

publicerat i
Vi brukar ju säga så att när båtveckan är över, då är sommaren slut. Men nog ska vi kunna få till några sommardagar till? Jag och M är lediga 1 vecka till, visserligen ska M lägga om taket men jag och Adison har inga planer! Kanske åka till furuvik någon dag? Det tror jag vi gör!
 
- En bild från helgen på Adrian och Ellen -
 
 
I lördags var det Roslagsloppet i Öregrund, årets höjdpunkt om man är från trakten! Vi åkte ut med M:s pappas båt ihop med Carolin, Emanuel, Carl-Emil och Ewa. Adrian tycker att det bästa som finns är att åka med farfars båt, jag förstår honom:-) Det blev lunch på sjön och fika medan vi tittade på tävlingsbåtar. I år tog Roslagsloppet en himla tid, 50 års jubileum och ganska många tävlande ni vet. Så vi såg inte klart hela spektaklet utan åkte hem för att göra oss redo för kvällen. Lilleman slocknade direkt i bilen, sjön suger säger man väl!
 
 - Tror inte det finns sötare killar i flytväst! -
 
På kvällen(lördag) hade vi mormor och morfar till barnvakt och gick ut både två! Jag myste på klipporna med tjejerna och åt pastasallad som några av dom hade fixat, tack för det hörrni:-)
Sedan blev det öltältet, kul att träffa så mycket folk men kanske lite väl trångt ibland. Melody club spelade i tältet(nostalgi!!) och vi hade det så jäkla bra! Vi tolv kände jag dock att jag var mätt på festande så jag, Ellen och Linnea gick och åt langos istället. Jag hade glömt hur gott det kan vara ibland! Sen kom pappa och hämtade oss, bums i säng för att orka upp med lilleman på morgonen!
Tack alla finingar för en lyckad kväll:-)
 
 - Mitt lilla troll myser med en av kattungarna -
 
Igår tog vi det lugnt, städade lite och småpysslade. Idag blir det frisören för min del, ska åka alldeles strax. Ser ut som ett skatbo i håret. Alltid lika skönt att åka till L och fixa till barret!
 
Vi hörs snart igen(måste lägga upp lite bilder i fotoutmaningen, har missat ett par dagar nu)
 
Kram!
/ Emy
 

Kommentera inlägget här :