Ännu en helg i augusti

publicerat i Livet jag lever, Min skatt;
NU mina kära kommer helgens uppdatering, för helgen är faktiskt inte slut förren man vaknar på måndag morgon. Gäller att njuta av helg livet så länge som möjligt. Eller hur?
 
I fredags kväll var vi på min systerdotter Fridas examensfest. Hon blev klar i Malmö i våras men valde att ha festen hemma i Uppsala nu i augusti istället. Ett klokt val tycker jag, behövde vi inte åka så jäkla långt. Fast det hade jag gärna gjort för att fira dig Frida.
Frida hade ordnat en kanonfest. Allt var som Frida själv är, egen och fantastisk. När vi kom fick vi "fredagsmys" i form av drink, popcorn och ostbågar i små söta påsar. Till middag blev det en jättegod helt vegetarisk buffé. Tror att alla, inklusive de inbitna köttätarna tyckte allt var jättegott. Till efterrätt/fika blev det kaffe och sju sorters kakor i miniformat. Allt var pyttesmått, hur orkade du göra allt så smått Frida? Jättefint var det i alla fall och kul framför allt.
 
Jag är verkligen glad att ha någon som du till systerdotter, Frida. Jag tycker du är helt fantastisk. Du står alltid upp för din åsikter och skäms aldrig för vem du är. Du är vacker, intelligent, varm, omtänksam och inspirerande. Jag lär mig alltid nånting av dig när vi ses, det kan vara allt från matlagning till att skita i vad andra tycker!
Låt mig vara lite klyschig: Tack för att du är du!:-)
 
- Eftersom bilderna från kvällen blev en total katastrof så får jag ta en annan bild på Frida, här på torpet Amsterdamm -

Lördagen skulle inneburit en kräftskiva på Raggarön men det var lite kris på jobbet så jag hoppade in som den sanna arbetshjälte jag är(?)! Mina killar hade haft en jättebra kväll i alla fall. Det hade jag med men på ett annat ställe än vad jag hade tänkt från början då!
 
- Hann med att fota en maskros med tillhörande fluga innan jobbet -
 
På söndagen lev det myspys inomhus när regnet vräkte ned utanför. M jobbade ändå på taket, karln är helt otroligt arbetssam. Utan honom skulle nog inget bli gjort. Jag och Adison bakade bullar och kände oss husliga. På kvällen gjorde vi "söndagsmys" med lite nachoschips och mörk choklad. Det är skönt att mörk choklad är mjölkfri och att Adrian tycker om det nu när han blivit känslig mot mjölkprotein. Och så säger dom ju att det ska vara nyttigt i begränsade mängder, stort plus på det!
 
- Adrian skötte disken efter baket, med en gnutta hjälp av sin mor. -
 

Målen då, hur har det gått med dom?
  1. Göra mitt träningspass 3 ggr. - Ja
  2. Magprogrammet varje dag. - Nej, skärpning!
  3. Minst 4 Pw på 1 timme var.- Nej, inte det heller. Blev bara 3.
  4. Fylla det som är kvar i Adrians fotoalbum, dvs. ca 5 sidor. - Ja
  5. Ta en cykeltur med Adrian minst 3 ggr. - Nej, sambon har skött den biten.
  6. Tömma och rensa mitt nattduksbord.- Ja
Veckans mål
  1. Träna minst 4 ggr.
  2. Minst 4 Pw, 1 timme var.
  3. Börja på ett nytt album till Adrian.
  4. Beställa/köpa kläder och skor till Adrian(det börjar sina i garderoben)
  5. Magprogrammet varje dag.
Det var det! Nu ska jag och skrutt ta en tur med Stina till Adrians kusins mormor(blev det krångligt?) som är 92 år och fasiken piggare än vad jag är! Ikväll blir det träning, första gången jag provar Sh'bam. Ska bli skitkul faktiskt.
 
Ha en grym måndag!
Kram Emy
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Gud vad fint du skriver om lilla mig :)! Du är fantastisk Emy! Tack för att du, Mattias och Adrian kom + morfar såklart. Jag hoppas vi ses snart igen. Hittade förresten Adrians keps, nån satt nog på den för den låg i soffan. Vill du att jag ska skicka den? Ha det så fint, jag hör av mig när jag far till torpet :) Mega kramis

2:a kommentar, skriven , av Linnea:

MEN vad mysigt de lät =)
Jag hade oxå velat träna sh'bam! Så fort jag blivit "godkänd" så vill jag med pröva! var de skoj? :D puss <3

Kommentera inlägget här :